top of page

Hytter

Velg blant våre 4 forskjellige hyttetyper. Hyttene er nummerert fra 1 til 10. Utsjekk er klokka 12:00. 

Hytte 1-6

4 personer

Hytten har 4 sengeplasser med dyner og puter, fordelt på to køyesenger. Sengetøy kan leies. Kjøkkenkrok med vannkoker, kjøleskap og kokemuligheter, utstyrt med dekketøy, bestikk og kasseroller. Terrasse med bord og stoler. Gratis WiFi. 

Pris per natt:

800 kr

Hytte 7

6 personer

Nydelig plassering helt ved elvekanten. Terrasse vendt ut mot elva med bord og stoler. To soverom med totalt 6 sengeplasser med dyner og puter. Sengetøy kan leies. Ett rom med dobbeltseng og ett rom med to køyesenger. Bad med dusj og toalett. Kjøkken utstyrt med dekketøy, bestikk og kasseroller, vannkoker, kaffetrakter, kjøleskap, komfyr med koke- og steke muligheter. TV og gratis WiFi.

Pris per natt:

1550 kr

Hytte 8

6 personer

Liten terrasse med bord og stoler. Tre soverom og totalt 6 sengeplasser med dyner og puter. Sengetøy kan leies. To rom i andre etasje med to enkeltsenger i hvert rom, og ett rom i 1 etasje med dobbeltseng. Bad med dusj og toalett. Kjøkken utstyrt med dekketøy, bestikk og kasseroller, vannkoker, kaffetrakter, oppvaskmaskin, kjøleskap, mikrobølgeovn, komfyr med koke- og steke muligheter. Spisebord. Stuedel med sofa og TV. Gratis WiFi.

Pris per natt:

1650 kr

bottom of page