top of page
59C0483A-72FD-4D8B-B19F-24267C54D91F.JPG

Badstue & Badestamp

Vi har to badstuer og én badestamp på campingplassen som gjestene våre kan leie. Den største badstuen er ved servicebygget og inneholder dusj, mens den andre er litt mindre og ligger nede ved elva.Badestampen er ved siden av elvebadstuen.

Begge badstuene er vedfyrt, og man må bestille dem på forhånd. Det tar opptil 1 time å varme dem opp. Når du bestiller en badstue, disponerer du den privat og betaler for hver time du bruker den.

Badestampen er også vedfyrt, og må bestilles god tid i forveien, helst flere dager. Det tar opptil 8 timer å gjøre den klar. Når man leier badestampen, må man samtidig leie elvebadstuen.

Elvebadstue

Elvebadstuen ligger nede ved elva i et skjermet område med fin utsikt. Det er tilgang på kaldt vann fra en vannpost like ved badstuen, også er det oppvarmet vann i en tank som er integrert i ovnen. Dermed kan man blande varmt og kaldt vann for å få riktig temperatur.

Inne er det et omkledningsrom før du kommer inn til varmen. På utsiden er det en liten trapp med benker, men også en egen stor platt med sittegruppe og bord. Hvis man blir for varm, er det kort vei til elva for en dukkert i iskaldt smeltevann.

Badestamp

Det er en vedfyrt badestamp ved siden av elvebadstuen. Badestampen bør helst bestilles god tid i forveien. Når man leier badestampen, må man samtidig leie elvebadstuen. Da disponerer man hele området selv, og kan bruke sittegruppen utenfor badstuen.

bottom of page